Felkészültél? Ugyan, mit tudsz te erről!

Akik személyesen ismernek tudják, hogy az eddig munkával eltöltött közel 20 évben az üzleti informatika, és különösen az internethez kapcsolódó témakörök sokaságában előfordultam már.

Ötletek tucatjait ontottam magamból, de ezek többségét mások valósították meg helyettem, amelyekbe pedig belevágtam, ott minduntalan nehézségek sora állta utamat.

Külső szemlélőként (és korábban magam is) jó eséllyel csupán csapongásként könyvelhető el ez az időszak.

Életünk feléhez közeledve legtöbben megállunk és visszatekintünk az addig történtekre. Akikben a látottak visszatetszést keltenek ekkor gyakran teljesen új irányba terelik életüket, mások elégedetten mennek tovább.

Nálam a visszatekintés viszonylag sokáig tartott. Világot láttam, kipróbáltam teljesen új dolgokat, folyamatosan kerestem jobb utat az ismertnél.

A neten olvasgatva egyszer erre a Niels Bohr idézetre bukkantam

Szakértő az a személy, aki már minden hibát elkövetett, amit egy nagyon szűk szakterületen el lehet követni.

Ebből a szemszögből újragondolva a történteket vált világossá, hogy az eddig bőkezűen megfizetett tanulópénzek a legfontosabb befektetéseim voltak.

Olyan tudást szereztem általuk, amellyel éppen azt tehetem, amit a legjobban szeretek: segíthetek másoknak. Abban, hogy ők ne kövessék el ugyanezeket a hibákat. Abban, hogy az ötleteiket miként tudják az erőforrásaik leghatékonyabb kihasználásával megvalósítani.

A gondolatot tett követte, és így jött létre a Dr. SEO keresőoptimalizálás projekt.